Häiriöitten kanssa hallilla :)

Tessa lupasi siis tulla Jecun treeneihin häriöksi Elviiran ja Venlan kanssa. Sitähän mä just sen kanssa tartten joten hienoa että tulit! Elvikin oli niin pätevänä siellä :) Ihan alkuun ei Tessa ehtinyt joten treenasin Jipon ja Cassun kanssa ensin.

Jipon kanssa niitä juttuja mitä kurssilla, sekä kontaktia. Eihän se mennyt kuin pari kertaa putkeen ilman käskyä, eihän? Takaaleikkaus vasemmalle vaikeampi. Kontaktilla ekaa kertaa puomin alastuloa, yleensä ollaan oltu vaan siinä kontaktilla. Eipä näyttänyt ihmetyttävän se lankku. Kontaktissa on kyllä vielä hiomista ;) Viimeiseksi muistin vielä leikkiä Jipon kanssa, hyvä mä! Pääsi se kyllä kaikkien treenien jälkeen leikkimään vielä Venlan ja Elvin kanssa. Elvillä on sen verta auktoriteettia että ei ihan uskaltanut siltä lelua viedä, vaikka vähän yrittikin ;)

Jipon aksavideo:


Kontakti:

Leikitään ensin keskenään:


Ja sitten Venlan ja Elviiran kanssa:




Cassun kanssa tehtiin luoksetulon seis-stoppia, ruutua, kakeja m-s ja i-s. Video ei ollutkaan päällä tuossa ekoissa kakeissa, hyvin nekin meni. Heti kun palkka vaihtui pois kädestä loppui teputtelu. Ruudussa ehkä lopulta jopa tajusi mitä haettiin? Ainakin vaikuttaisi siltä :) Stopit meni melkeen niinkuin haluan, eli aika hienosti stoppaa!

Istu-seiso:


Stopit ja ruutu:


Tunnari tehtiin Tessan tultua avuksi, ekalla otti heti oman, tiputti ja haisteli loputkin ja toi sitten sen oman. Toka toistolla höyrys mutta löysi oman, kolmannella nosti eka väärää ja toi oman. Vika sitten onnistui. Siinä jo keskittyi. Taitaa olla selvillä mikä liike otetaan seuraavaan koulutukseen ;)


Sitten pääsi Jeccu treenaamaan, tilattujen häiriökoirien kanssa :) On se aika liikkis ja melkoisen hyvin pitää kontaktia. Siis paljon paremmin kuin Cassu ikinä. Taaskin kävelen alkuun liian hitaasti, menee kävelyksi tuo seuraaminen. Ei kyllä mikään huono tokokoiran alku! Nyt vaan vakkariin pitää treenata sen kanssa.


Kommentit